Het Noordelijk Vastgoed Congres wordt al jaren georganiseerd in Groningen. Vorig jaar werd het congres georganiseerd door het Vastgoedrapport en S.V. Villa ’96. Omdat we het congres voor een breder publiek willen opentrekken is de naamswijziging gemaakt naar Het Noordelijk Vastgoedcongres. Daarnaast werken we nu samen met nog meer vastgoedclubs uit Groningen.

De partners van het Noordelijk Vastgoed Congres 2017 zijn: Alumni-Encore, de Vastgoedlounge, de Real Estate Club Groningen, het Kenniscentrum Noorderruimte, het Lectoraat Vastgoed en tot slot S.V. Villa ’96.

Het congres in het kort: de datum van het congres is 12 oktober 2017. Het doel van ons congres is om een zo interessant mogelijk programma aan te bieden. Hierdoor kunt u uw kennis op peil houden en tevens nieuwe kennis vergaren. Kijkt u gerust even bij onze sprekers en workshops. Daarnaast is netwerken een belangrijk onderdeel in de vastgoedwereld, we bieden u een goede netwerkborrel aan het einde van ons evenement. Er is een dagprogramma en middagprogramma.

Dit jaar houden we ook een prijsuitreiking; de Young Professional Award. Klik bovenaan de website op het kopje Award voor meer informatie en hoe u zich kunt inschrijven.

Tijdens het congres bieden we een interactief programma aan met goede sprekers en een breed assortiment workshops. U krijgt bij aankomst koffie of thee, bij een dagkaart een lunch en vanaf 17:00 uur een goede netwerkborrel.

Praktische informatie: het is mogelijk om een dagkaart te bestellen (vanaf 10:45 uur) of een middagkaart (vanaf 14:00 uur).  Vorig jaar waren er ongeveer 180 bedrijven en 250 studenten.

Komt u ook?